Jack Pot är chef för Shadow Bet. Han uppskattar roligt med vänner, och vara säker på att ingen av er lämnar med tomma händer här julen, Jack Pot beredd tre typer av fantastiska priser för dig, Varje dag, för 28 dagar:

  • Kontrollera under granen och se vad Jack Pot förberett för dig. Varje dag för 28 dagar, en av tre gåvor du väljer själv, kommer att vänta på dig. För att slutföra en enkel uppgift du få gratis spins och andra belöningar.
  • Besök Shadow Bet, Koppla spela dina favoritspel och få så mycket som 10000 Free Spins. Jack Pot kommer att räknas din omsättning i spel på en pågående basis, för att garantera dig så många free spins du genererar. Du kan alltid kontrollera dina framsteg på Shadow Bet.
  • Top 5 Spelare kommer att få en av 5 fantastiska extra priser.

Kontrollera under granen och bli belönad!

Kämpa för ytterligare extra priser! Kontrollera din plats i rangordningen och kämpa för priserna för bästa 5 spelare:

ytterligare priser

  1. Tv Samsung SUHD UE65JS9000 Curved
  2. Sony PlayStation 4 Pro
  3. iPad Pro 9,7” 128 GB
  4. iPhone 7 32GB
  5. BOSE SoundLink Mini Speaker

Inte registrerad? Öppna ett konto nu Shadow Bet att få upp till € 1200 gratis plus en Helåret Free Spins!